top of page

september  2020 

Beste dansers, ouders/verzorgers,

 

Ik hoop dat jullie, ondanks alle gekke corona maatregelen toch een fijne vakantie hebben gehad en

iedereen nog helemaal gezond is. We moesten nog even afwachten of we weer in onze zaal kunnen

gaan dansen,en dat mag gelukkig! Maar net als overal moeten we ons aan bepaalde regels gaan

houden om besmetting te voorkomen.

 

Vanaf 1 september beginnen de danslessen weer in stads Atelier Ons Huis. Er gaan wel een aantal

dingen veranderen dus lees alles even goed door en stuur me gerust een mailtje als er vragen zijn !

 

Lestijden gaan iets veranderen i.v.m. in- en uit- loop tijd om drukte in Ons Huis te vermijden.

Kijk even goed naar de tijden op het lesrooster van 2020-2021.

Hip Hop 11-14 jaar zal voortaan op donderdag zijn en Modern 11-14 jaar word helaas opgeheven

omdat er te weinig aanmeldingen zijn voor die les.

Modern Motion's Corona regels :

1. Voordeur gaat dicht tijdens de dansles: Om er voor te zorgen dat er niet teveel mensen tegelijk in het pand zijn, gaat tijdens de lessen de voordeur dicht . Dit betekend dat jullie niet meer zomaar naar binnen kunnen en jullie dus 5 minuten voor de les begint, buiten moeten verzamelen zodat ik jullie als groep naar binnen kan laten (en na de les weer als groep naar buiten laat). Als je dus te laat bent moet je het van te voren laten weten door een appje te sturen zodat ik weet wanneer ik tijdens de les nog een keer de deur open moet doen.(doe dit echt voor dat de les begint, tijdens de les check ik mijn whatsapp niet dus dan sta je voor een dichte deur.) Ik wil aan de ouders vragen om de jonge dames thuis al om te kleden en niet meer mee naar binnen te lopen, ik zal de kids naar de zaal en naar de deur begeleiden.

2. Hygiëne: Bij binnenkomst moet iedereen de handen ontsmetten en via de aan gegeven route naar de danszaal lopen, allemaal netjes op anderhalve meter natuurlijk. Voor elke les desinfecteren wij de deurklinken en trapleuningen en vragen wij jullie zo min mogelijk andere oppervlakte aan te raken. Bedenk ook dat je vaker aan je gezicht zit als je lange/losse haren hebt, dus vergeet niet je haar in een knot of staart te doen.

3. Gezondheids controle: Bij verkoudheids- klachten of grieperige symptomen moeten jullie thuis blijven. Als we tijdens de les merken dat iemand snotterig is of andere symptomen heeft, zullen we je vragen om naar huis te gaan.

Tijdens de lessen registreren we wie er aanwezig is zodat we goed bij kunnen houden wie tegelijk in één ruimte is geweest, i.g.v. nieuwe besmetting.

 

Ik snap dat sommige mensen niet bang zijn voor een 2e golf, of sommige regels onnodig vinden, maar om flinke boetes (voor de dansschool en jullie zelf en het sluiten van de dansschool te voorkomen moeten we ons aan deze (hopelijk tijdelijke) regels houden. Zodat iedereen in een fijne, veilige omgeving kan dansen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En dan nu weer wat leuke informatie !

We hopen dat we in 2020 dan eindelijk weer een voorstelling kunnen laten zien in het Junushoff, want we hebben al ons harde werk nog niet kunnen showen.

 

De website was even offline maar is nu weer beschikbaar! i.p.v. .nl is het nu .com, dus kijk voor meer info, foto's en filmpjes en de nieuwe algemene voorwaarden op:

dansschoolmodernmotion.com

 

Omdat jullie een paar maanden hebben moeten missen vorig seizoen, bied Modern Motion een proef periode aan van 2 maanden (september &oktober) bij een 2e les. Dus ben je een hiphopper maar ben je benieuwd naar hoe een moderne les eruit ziet of andersom, of

wil je gewoon een extra uurtje sporten in de week kom dan gezellig mee doen met de bodyfit les.

Omdat er voor de kinderen geen 2e dansles optie is bieden we de 2 maanden aan voor één van de ouders of verzorgers! Dus kom eens kijken bij de HipHop 16+ les op dinsdag, Modern studenten/volwassenen (instroomgroep) op woensdag of kom je spieren trainen op muziek bij bodyfit op donderdag.

 

Let op! De 2 proefmaanden(september & oktober) geld alleen voor leerlingen die in het vorige seizoen lessen hebben gemist. Voor de proeflessen moet je je van te voren aanmelden i.v.m. maximaal aantal mensen in de dans zaal. Dit kan je doen via de mail of stuur me een appje om te kijken of er nog plek is.

 

Lesgeld 2020-2021

Omdat het allemaal wat gek is verlopen vorig seizoen blijven de les prijzen dit seizoen het zelfde, kijk voor tarieven en betalingsinformatie op de website onder het tabblad: tarieven. (het lesgeld word op eigen initiatief overgemaakt.) 

Ik wil nog even zeggen dat ik erg trots ben op de leerlingen die in juni mee hebben gedaan met de buiten lessen! We hebben het weer niet mee gehad, het was de ene keer snik heet en de andere keer regende het. Maar desondanks de tegenslagen hebben jullie gewoon keihard mee gedaan. Jullie hebben laten zien dat jullie een stel bikkels zijn en dat als je maar gezellig samen kan dansen het niet zo erg is om buiten, zonder spiegels of dansvloer te moeten dansen. Het was even wennen maar Eva en ik hopen dat jullie het ook leuk vonden. 

Maar vanaf nu gelukkig gewoon weer in de danszaal :D 

BannerSite.png
IMG_20200526_144835.jpg
IMG_7087.JPG
IMG_7389.JPG
20200616_190027.jpg
bottom of page