top of page

Over Ons

GroepsAfbeelding.jpg

Modern Motion is ontstaan in 2018, een dansschool voor iedereen die graag danst.

Als je in een fijne sfeer wilt leren je lichaamshouding te verbeteren en bewegen op muziek een uitlaat klep voor je is, ben je bij Modern Motion op de goede plek. Onze lessen zijn zo opgebouwd dat je je spieren traint en stretcht op de juiste manier en je de basis technieken leert beheersen. We werken tijdens de lessen aan choreografie voor twee dansen ( per groep) die we zullen laten zien tijdens de jaarlijkse eindvoorstelling.

Ik ben Merle Schultink en ik dans het liefst de hele dag. Ik was 7 toen ik begon met dansen en heb mijn danstechnieken en het uiten van emotie door middel van dans, geleerd bij Dansschool Jacqueline Hutten. Ik heb ervaring in verschillende stijlen zoals modern-jazz, streetdance, hip-hop en modernfusion en combineer deze stijlen tijdens de les.
 

Eva Ackermans geeft Modern Gevorderd 18+ op dinsdag avond van 19.45-21.15. Eva is zeer creatief in het bedenken van choreografie, ze maakt prachtige dansen met zowel vloeiende als sterke, strakke bewegingen. “Ik laat me leiden door de muziek en improviseer gaandeweg. Ik wil mensen graag laten nadenken over de muziek en hun lichaam. Improvisatie is daar een goed middel voor. Met mijn enthousiasme wil ik anderen graag aansteken om samen een creatieve dans neer te zetten.”

 

Rachel Ooteghem zorgt elke week voor de lekkere ontspannende inspanning, tijdens het

Body-fit uurtje op donderdag avond van 19.15-20.15. Deze les is speciaal bedoeld voor degenen die wel lekker op muziek willen werken maar geen zin hebben om met de voorstelling mee te doen. Heerlijk bewegen op muziek, in de vorm van een Zumba warming-up met vervolgens een serie spieroefeningen voor billen, buik en bovenbenen.

bottom of page